Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště

Ověřený zákazník MALL.CZ Gabriela

Přidáno: 25. prosince 2020

Doporučuje produkt
  • Skvělá a zábavná hračka pro děti

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 19. prosince 2020

• zázemí velké firmy
  • hned po dodání zjištěná závada u skluzavky, reklamace byla však nakonec vyřešena.
  • viděl jsem horší návody k sestavení, ale také podstatně lepší
  • po dvou měsících je hřiště, resp. dřevo lokálně plesnivé
  • minimálně zavádějící informace v prodejním argumentu - "impregnován pro dlouhou životnost a vysokou odolnost celého hřiště" - pod pojmem dlouhá živnotnost si tedy představuji podstatně více než dva měsíce, kór když vezmu v potaz pořizovací hodnotu.
  • dodavatel je pro mě velkým zklamáním

Dá se říci, že vše proběhlo tak nějak v rámci možností aktuální doby. Co mě však úplně zklamalo, tak byl přístup v řešení reklamace. S mojí reklamací byli v podstatě okamžitě hotoví s vyjádřením "reklamace neuznána", po dalším mailu přistoupili k tomu, že mi pošlou na výměnu 2ks dřevěnných dílů (nakonec jsem zpět plesnivé dřevo posílat nemusel), ale aby vše klasifikovali ne jako uznanou reklamaci, ale jen jako gesto pro dobré obchodní vztahy. Aktuálně nejsou venku vhodné podmínky pro rozdělání celého hřiště a výměnu jednotlivých dílů, takže to musím nechat na jaro. Vzhledem ke specifikaci bezpečnostních pokynů se se mnou o reklamaci již na jaře nikdo bavit nebude. Závěr - za mě velké zklamání.

Reakce značky Marimex

velmi nás mrzí Vaše nespokojenost s naším produktem. Ke každé reklamaci přistupujeme individuálně. Technické oddělení zkoumá, zda se jedná o výrobní vadu a následně s vyjádřením zákazníky kontaktujte. Pokud se domníváte, že nebylo provedeno v pořádku, můžete výrobek znovu reklamovat a servisní technik ho prověří.

Ověřený zákazník MARIMEX.cz Vlastimil

Přidáno: 13. prosince 2020

Doporučuje produkt
  • Zatím jsem jej nerozbalil,jelikož není čas. Popravdě když jsem to viděl na paletě, tak mi toho připadalo hrozně málo, ale uvidíme, až to začneme stavět.

Reakce obchodu MARIMEX.cz

děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Věříme, že budete s touto hrací sestavou spokojeni.

Herold hřiště Piccolino

Herold hřiště Piccolino

Ověřený zákazník Hřiště Piccolino Ověřený zákazník

Přidáno: 26. listopadu 2020

Zakoupeno v Hřiště Piccolino

Nedoporučuje produkt

Klouzacka se vytrhla. Obchod HRISTE PICCOLINO odmitl reklamaci uznat. Takze nedoporucuji obchod piccolino. Pouzivali jsme bezne,dite vykeze a sklouzne se ale obchod po minute zhodnotil podle fotky ze jsme pouzivali spatne

Ověřený zákazník Hračky Ijáček Petr

Přidáno: 3. listopadu 2020

(naposledy upraveno 3. listopadu 2020)

Zakoupeno v Hračky Ijáček

• veliká sestava
  • velké množství kuliček
  • jednoduše sestavitelné a složitelné
  • taška na stany a tunel
  • chybí taška (uzavíratelná) na kuličky
  • tunel nejde přivázat (připevnit) ke stanům, stále vypadává
  • tunel je průhledný - tunel trochu postrádá významu

Škoda, že jeden stan nemá vyšší okraje, aby kuličky při hraní nevypadávaly a mohly se ještě další dokoupit, aby jich bylo více.

Ověřený zákazník MegaHračky.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 29. října 2020

Zakoupeno v MegaHračky.cz

Určitě to dítko zabaví.

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 29. října 2020

Zakoupeno v domacitechnika.cz

Doporučuje produkt
  • Výborný návod na sestavení, jednotlivé komponenty podle návodu sedí. Ošetřeno impregnací.
  • Na 30% povrchu byla plíseň způsobená pravděpodobně nevhodným skladováním.
Asko domeček HANSON

Asko domeček HANSON

Ověřený zákazník Dřevař Ověřený zákazník

Přidáno: 24. října 2020

Zakoupeno v Dřevař

Doporučuje produkt

Produkt máme zatím rozebraný z palety. Vše podle nabídky v pořádku. Budeme sestavovat pro vnoučata příští rok na jaře.

Ověřený zákazník Dřevař Registrovaný uživatel

Přidáno: 20. října 2020

Zakoupeno v Dřevař

Doporučuje produkt
  • Koupila jsem ve slevě 7100,- i s dopravou. Za ty peníze velké využití pro děti. Byli nadšení. Zručný člověk smontuje v pohodě. Ani nevadilo že nejsou předvrtane díry
  • Trochu skrouceny materiál ale nic co by bránilo smontování,, potřeba ještě natřít.

Super cena za tak velké hřiště, velké využití, návod přehledný srozumitelný, děti nadšený. Tento výrobek doporučuji, i když občas někde něco skroucený, a nejsou předvrtané díry, šikovný kutil stím nebude mít problém. Cena odpovídá kvalitě. Hřiště funguje jak má.

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Smoby Set domeček se zahradní restaurací Chef House DeLuxe Bar SM810403

Smoby Set domeček se zahradní restaurací Chef House DeLuxe Bar SM810403

Přidáno: 20. září 2020

Krasny Domecek pro deti!
Trosku drazsi ale ta radost stoji za to!
Staveni malinko narocneee:-)

PLAYTIVE JUNIOR stan s tunelem světle růžová / růžová

PLAYTIVE JUNIOR stan s tunelem světle růžová / růžová

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. září 2020

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt

Naše dítko tunel velmi baví. Je velký, prostorný. Na druhou stranu je to prostě takový stan, takže při prolezání klouže, různě se hýbe a upevnění tunelu taky není ideální (pouze se uváže šňůrkou), každopádně za tu cenu vyhovující.

Ověřený zákazník SuperDiskont Ověřený zákazník

Přidáno: 28. srpna 2020

Zakoupeno v SuperDiskont

• Cena

Už jsem pochopil, proč si přede mnou stěžovali na nepředvrtané díry. Ono by to vcelku nešlo. Zkroucený, ohnutý hlavní trámy apd. Prostě se snažíte to nějak sešroubovat. Hřiště stojí, děti mají radost, ale nikdy víc.

Marimex Play Basic 006

Marimex Play Basic 006

Přidáno: 27. srpna 2020

dobry

Reakce obchodu MARIMEX.cz

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.

Marimex Play 021

Marimex Play 021

Přidáno: 18. srpna 2020

Dobrý den
Čekáme stále na objednávku
ještě nám nic nepřišlo. Matatko

Reakce obchodu MARIMEX.cz

omlouváme se, ale objednávku jste si vytvořili na splátky a zatím nemáme potvrzený úvěr. Dokončili jste žádost? Kontaktujte prosím naše zákaznické oddělení.

Smoby Playhouse Neo Friends

Smoby Playhouse Neo Friends

Přidáno: 11. srpna 2020

Doporučuje produkt
  • domej je super super super

domek super super super

Přidáno: 9. srpna 2020

Doporučuje produkt

Vybírám produkty hlavně na základě recenzí. Hřiště recenze nemělo, pouze se dalo vyčíst něco z pár dotazů zákazníků. Takže risk. Tentokrát u mě spíš tedy rozhodla sázka na značku Marimex. Takže hriste splňuje a obsahuje to, co bylo u něho napsáno v popisu. Poměr ceny a kvality odpovídá. Sestavení trvá dýl. Nám trvalo celý víkend. Děti jsou s ním spokojené a o tom nám šlo

Reakce obchodu MARIMEX.cz

děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.

PLAYTIVE®JUNIOR stan s tunelem zelená/modrá/žlutá/červená

PLAYTIVE®JUNIOR stan s tunelem zelená/modrá/žlutá/červená

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 8. srpna 2020

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

• Pro male deti staci
  • Ve svu se zacala latka trhat

Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25