Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště

Smoby Set domeček se zahradní restaurací Chef House DeLuxe Bar SM810403

Smoby Set domeček se zahradní restaurací Chef House DeLuxe Bar SM810403

Přidáno: 5. srpna 2020

Doporučuje produkt
  • Jen podotýkám že složení domečku není pro každého a je to práce opravdu na delší dobu, nevím zda je to nevýhoda ale prostě fakt. Jednotlivé díly by mohly být označeny písmeny nebo čísly, člověk musí trochu studovat čemu se nákres podobá.
Marimex hřiště Play 01

Marimex hřiště Play 01

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 3. srpna 2020

(naposledy upraveno 3. srpna 2020)

Nedoporučuje produkt
  • dreva namorena, ale mel jsem pocit ze kazde tak trochu jinak dle barvy....
  • polsky sunt
  • dreva dorazila poskozena od dopravce, prvni varku sem musel vracet a ani druha nebyla 100%, na vine je velmi spatne baleni
  • hlavni hranoly prohle do luku, takze to montaz velmi protahlo, nebot nic nesedelo presne a musel sem to rovnat co to slo
  • kvalita dreva snad treti jakost,nektere prkna praskla, musel jsem v honbachu koupit jine a uriznout si ho na miru....
  • hodne prken prohlych, nektere dokonce do vrtule
  • nevim kde inzenyri z polska udelali chybu, ale podle navodu to nejde slozit - nevim koho napadlo ve stejne vysce sroubovat velke vruty v uhlu 90% - logicky sly do sebe
  • nektere dulezite srouby kratke, musel jsem v Hornbachu koupit pouzitelne
  • delka prken to rezal asi nejaky ozrala, pul centimetru sem, pul centimetru tam, a pak ma neco na sebe sedet, hruza
  • schudky o 6 cm kratsi, takze jsem musel dokoupit hranol a vypodlozit to aby dosahly az na zem, navic to vubec neodpovida to drevo na to podle navodu
  • nechapu proc je predvrtanych pouze 20% der, strasne to prodluzuje montaz

od marimexu aka od polaku od kterych to berou uz nikdy vice, doporucuji se porozhlednout po jinem vyrobci, nakonec sem to slozil ale bylo to naproste zklamani a utrpeni... litoval sem ze sem to nevzal od jineho prodejce....

Reakce značky Marimex

děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše nespokojenost s naším produktem nás velmi mrzí. Pokud jste již při vybalení zaznamenali špatnou kvalitu výrobku, doporučovali bychom díly ještě před montáží nafotit a zaslat na naše reklamační oddělení k posouzení.
Některé sestavy jsme montovali na našem showroomu a ačkoli sestavení trvá déle, problém se špatně navrtanými díly jsme neměli.
Ještě jednou se velmi omlouváme za veškeré komplikace, které Váš nákup provázely.

Marimex Play Basic 006

Marimex Play Basic 006

Ověřený zákazník MARIMEX.cz JohnC

Přidáno: 2. srpna 2020

• Hřiště dorazilo
  • Naprosto mizerný, nesrozumitelný a nečitelný návod
  • Špatně předvrtané díry, jakože fakt hodně špatně, jak velikosti, tak umístění!
  • Kotvy se dokupují zvlášť a když je dokoupíte, tak přijdou bez vrutů
  • Celá konstrukce nic moc, ale co taky čekat od hřiště za 6k, příště koupím radši dražší a najmu někoho, kdo se s tím bude sr*t místo mě
  • Během montáže jsem to chtěl asi 8x zapálit, neudělal jsem to jenom proto, že mám svoje děti rád a měl jsem doma dost antipsychotik

Předem upozorňuji, že nejsem žádné levoruké vemeno, které by si neporadilo se stavbou nábytku, pískoviště nebo hřiště podle návodu! Ovšem tohle se skutečně nepovedlo, začněme od začátku... Hřiště dorazilo ošetřené základní nazelenalou barvou, aby déle vydrželo, protože vypadalo skutečně mizerně, jal jsem se ho natřít, potud v pořádku. První co jsem rozbalil byl návod, to jsem začal tušit, že to nebude dobré. Obrázky v návodu jsou malé, texty u popisků ještě menší a špatně čitelné, natož aby bylo jednoznačně znázorněno, kam který vrut přijde, ale nejsem vemeno a poradil jsem si. Z obrázků na návodu není jasně patrné, odkud jsou jednotlivé vzdálenosti měřené (nenechte se zmást, něco jiného je vidět dopředu návod a něco jiného je mít před sebou u toho toto “báječné” hřiště) a pokud už to patrné je, tak jsou měřené od zcela nesmyslných míst (například ne z kraje tyčky, se kterou pracujete, ale z horního kraje tyčky úplně jiné). Další velké překvapení, nikoliv však příjemné, vás čeká u předvrtaných děr, nejenže některé nejdou středem sloupku, ale jaksi bokem (ano, měly by jít středem, ne, není to protože tyčka má být nakloněná nebo buhvíco), ale díry jsou zpravidla předvrtané špatným rozměrem (zde však šprýmařům, kteří je předvrtáváli fórek úplně nevyšel, protože jsou téměř vždy menší a lze je zvětšit vrtačkou, aby se tam šroubky vešly, kdo nemá vrtačku, poradí si i s kladivem). V některých dílech jsou díry předvrtané na špatných místech, někde jsou zřejmě omylem správně a někde nejsou pro jistotu vůbec! Ke hřišti nejsou dodávány kotvy do země, musíte si je objednat sólo, ale hádejte co, kotvy přijdou, ale bez vrutů, dámy a pánové, takže první co můžete rovnou udělat až to přijde, tak valit do železářství nebo do Hornbachu pro vruty. Dopředu Vás žádám, kotvy k trámům přidělejte jako první, jakmile bude hřiště složené, je to téměř heroický výkon, vzhledem k tomu, jak je hřiště konstruováno a k prknům od pískoviště u základny.
Zcela bez obalu říkám, že jsem se stavbou hřiště strávil několik nehezkých dní a tolik ku*ev a čur*ků jsem nikdy nevyslovil. Kdybych neměl svoje děti rád, tak bych to celé nejraději zapálil, což se mimochodem několikrát málem stalo. Nevím jestli jsem měl zrovna smůlu na ožralého tesaře, který to předvrtával nebo špatný produkt, ale tohle teda výstupní kontrolou kvality rozhodně neprošlo!
Pokud by sem obchod chtěl nějak reagovat, tak prosímvás nepište, že jsem se určitě nedržel návodu a všechno bylo ok, protože nebylo a na takovou reakci bych asi musel někomu dojet dát facku, ale pokud mohu vřele prosit, zkuste si jedno, dvě hřiště smontovat a posoudit jestli to máte fakt perfektně připravené na montáž + ten návod! Za ty prachy to nestojí, utěšuju se tím, že kdybych snad koupil dražší, bylo by to v pohodě, ale tohle teda ne.
Celkově jsem s tím jak je produkt dodáván hrubě nespokojen, kvalitu materiálu nechci soudit po jednom týdnu, snad vydrží.. Tatínkům, kteří nejsou příliš zruční koupi vůbec nedoporučuji a těm ostatním doporučuju, aby děti před montáží poslali pryč, aby neslyšely všechny ty nadávky a kupte si něco na nervy!
1,5 hvězdy dávám za to, že to přišlo ošetřené zeleným nátěrem a některé díly byly předvrtané celkem správně, jinak bída.

Reakce obchodu MARIMEX.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vaše nespokojenost s naším produktem nás velmi mrzí. Vaší recenzi samozřejmě předáme na příslušné oddělení, abychom na jejím základě mohli kvalitu výrobků a návodů zlepšovat.
Co se týče barvy hřiště - je hloubkově impregnováno tzv. "zelenou impregnací" s pryskyřicí, proto může mít povrch dřeva zelenkavé až bílé skvrny. Vzhled se postupem času v důsledku povětrnostních vlivů sjednotí. Postižená místa stačí případně jen lehce přebrousit smirkovým papírem.
Ohledně montáže je těžké takto na dálku posoudit, zda se jednalo o výrobní chybu. Každé dětské hřiště není bohužel možné z výroby kontrolovat (sestavovat). Zákazníkům chceme doručovat nerozbalené a nepoužité výrobky. Nicméně jestliže jste už od první chvíle pochyboval o kvalitě výrobku, doporučovali bychom díly ještě v nesestaveném stavu nafotit a zaslat ihned k reklamaci.

Přidáno: 1. srpna 2020

(naposledy upraveno 1. srpna 2020)

• Cena
  • Barva
  • Vysoký stan pokřivený
  • Neprůhledný nižší stan
  • Nejde znovu složit

S produktem nejsme spokojeni. Člověk by řekl, co za ty peníze čekáme, ale tohle bohužel nestojí ani za těch pět stovek.

Malatec 2881 stanový set se spojovacím tunelem + 200 míčků

Malatec 2881 stanový set se spojovacím tunelem + 200 míčků

Ověřený zákazník DárkyHry.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 26. července 2020

Zakoupeno v DárkyHry.cz

• velké rozměry
  • kvalitní provedení
  • dostatek míčků
  • nelze napevno upevnit tunel k domečku a stanu

Velice pěkné provedení, jednotlivé části se dají použít samostatně. Jediné, co nám nejde, je napevno upevnit tunel k domečku a stanu, ale možná je to neproveditelné z bezpečnostních důvodů. Souprava vypadá, že dlouho vydrží.

Přidáno: 24. července 2020

Doporučuje produkt

Už jsme od této značky koupili více produktů a vždy se jednalo o velmi kvalitní a trvanlivé výrobky. Domeček je nádherný, plně vyhovuje a vnučka se jej nemůže nabažit. Navíc si může pozvat i kamarády a dokonce se dovnittř vejde i dospělý člověk.

Ověřený zákazník Stavebnice-Hry Ověřený zákazník

Přidáno: 21. července 2020

Zakoupeno v Stavebnice-Hry

Doporučuje produkt

Hezký, kvalitně vyrobený domek.

Kidkraft hřiště Canion s turbo tobogánem a skluzavkou

Kidkraft hřiště Canion s turbo tobogánem a skluzavkou

Ověřený zákazník Hřiště Piccolino Ověřený zákazník

Přidáno: 18. července 2020

Zakoupeno v Hřiště Piccolino

Doporučuje produkt

Kvalitní zboží, odpovídá vyšší ceně. Děti jsou moc spokojeny.

Přidáno: 11. července 2020

• kotvící sada součástí
  • lepené hranoly
  • celkem náročná montáž
  • návod mohl být lepší

Myslel jsem že hranoly budou z jednoho kusu dřeva ale jsou poslepované :( . Celkem složitá montáž, určitě třeba min. 2 osob. Vrtačka a ideálně aku šroubovák. Návod není nijak extra detailní. (doporučuji naměřit a předvrtat dírky pro kovovou část před sestavením základní A sestavy)

Přidáno: 3. července 2020

Doporučuje produkt
  • U domečku chyběla zadní stěna, u které se montuje stoleček. Reklamujeme.

Přidáno: 30. června 2020

Doporučuje produkt
  • výborné pro děti na zahradu

Marimex hřiště Play 06

Marimex hřiště Play 06

Ověřený zákazník MARIMEX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 29. června 2020

Nedoporučuje produkt
  • plastové díly vypadají bytelně, i hřiště by mohlo dobře sloužit pokud by ho byl schopen výrobce dobře uskladnit viz níže negativa
  • bohužel mi hřiště přímo od firmy Marimex přišlo z 1/3 plesnivé
  • reklamaci uznali, výměna poškozených dílů dopadla špatně
  • dva kusy mi neposlali, já jim již poškozené zboží obratem poslala
  • takže pro nás je hřiště jen k pláči, skoro sedm týdnů ho skladuji
  • bez užitku, reklamace opět nereagují, takže budu muset vše vrátit a odstoupit od kupní smlouvy

Hřiště by mohlo udělat hodně radosti, pokud Vám ho jako mi nepošlou plesnivé, to jsou jen velké starosti

Reakce obchodu MARIMEX.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Velmi se omlouváme za veškeré komplikace, které Váš nákup provázely. Situace nás velmi mrzí.

Přidáno: 28. června 2020

Doporučuje produkt
  • děti si v něm pěkně vyhrají
  • Máme ho na zahradě a jakmile začne trošku foukat, tak hned uleti. Škoda, že nemá žádné úchyty na připevnění k zemi.

ASKO Dětský zahradní domek JIŘÍK

ASKO Dětský zahradní domek JIŘÍK

Ověřený zákazník Vikio Ověřený zákazník

Přidáno: 26. června 2020

Zakoupeno v Vikio

Nedoporučuje produkt
  • dřevěné díly byly sice zabalené, ale silně plesnivé, návod ne příliš podrobný a návodný

Ověřený zákazník MARIMEX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 20. června 2020

Doporučuje produkt
  • chyběl jeden kryt matice

Palis Gym hřiště Honzík Komfort 140

Palis Gym hřiště Honzík Komfort 140

Ověřený zákazník Hřiště Piccolino Ověřený zákazník

Přidáno: 20. června 2020

Zakoupeno v Hřiště Piccolino

Doporučuje produkt

Hřiště se zdá být bytelné, ale to se pozná časem.

Přidáno: 19. června 2020

• lehce skladne/rozlozitelne
  • kvalitni pruziny
  • zatim zadne

Přidáno: 16. června 2020

Doporučuje produkt

Lehce rozkladatelne i slozitelne. Pekne barvy, vyuziti na ven i dovnitr. Lze vyuzit i samostatne.

• Velký

Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25