Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště
- Kvalitní plast, krásný desing.
- Drahé.
Syn je nadšený. Jen škoda že vstup do stanu nejde zapnout
- skvela zabava pro deti
domeček je kvalitní, stabilní, splnil naše očekávání.
produkt OK
Rychle složeno. Stabilní. My však ještě přidali klas. houpačku do prostoru mezi žebřík a stěnu a museli jsme přidat dodatečné kotvení do stran.
Jinak super zahradní posilovnička a zábava.
Smoby Set šmykľavka Toboggan KS dĺžka 150 cm stredná a hojdačka s kovovou konštrukciou výška 180 cm od 2 rokov SM310262-15
- ...
- dobrá cena, vzhledově hezký
- tunel je volný, nejde přivázat ke stanu, pouze nastrčit, při lezení vypadává
+ kvalitní materiál, domeček je boží, jsme velmi spokojení.
Skvělé na hraní jak pro batolata, tak pro větší předškolní děti.
- Nizka cena
- Neprehledny navod
- Kvalita
Cena odpovida kvalite vyrobku.
Dostacujici a spokojenost
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Spokojenost. Staveli jsme sami, ale urcite to netrvalo jen 2h jak uvadeji. Bylo to delsi dobu
Mohlo by být "bytelnější". Název hřiště "cedar wood", ale jedná se pouze o cedr nátěr. Dřevo je smrk.
dobrý poměr ceny a kvality
- Krasna hraci vez. Dokoupili jsme i dvojhoupackovy set. Deti nadsene.
- Vse presne narezane,nikde nebyl problem.
- Sileny navod... hlavne,ze na montaz skluzavky a ochrannych polstarku je navod i s fotografiemi,ale u veze je velmi strucny a obcas nejasny navod. Zabere hodne casu vubec pochopit jak co ma byt jen kvuli tomu,ze to neni jasne napsane... pro nekoho,kdo nic podobneho nestavel, celkem casove narocne.
Kvalitni hriste, od doby co je namontovane deti tam odsud nemohu dostat
- Splni ucel, hlavne ted v dobe karanteny. Chteli jsme koupit jinou, vymakanejsi, ale nebyla skladem a nevedeli, kdy bude...
- Bez kotev vratka. Syn je lehky, tak zatim to nevadi, casem budeme muset ukotvit. A skluzavka je hrozne uzka, to jsem necekala. Je to tak na detskou prdelku. Ja vazim 50 kg a nevejdu se tam, jen bokem. Svagrova maji taky detske hriste, a tam se na skluzavku normalne vejdou i silnejsi lidi nez ja. Tohle je opravdu zklamani. Skluzavka se musela za 2,5 tis dokoupit a bude na omezenou dobu. A nejake silnejsi děcko by se tam neveslo uz ted.
- kvalitní opracování dřeva (včetně impregnace)
- velmi pevná konstrukce
- nosné hranoly o tl. 90 mm
- součástí hřiště jsou i zemnící kotvy a vruty pro uchycení skluzavky (přestože se skluzavka objednává samostatně)
- velmi pevné kovové "stupáky" na žebříku s protiskluzovou úpravou
- součástí dodávky bylo i příslušenství potřebné pro sestavení hřiště (šroubovací bity, vrtáky, geotextilie apod.)
- všechny vyčnívající hroty vrutů a zemnících kotev opatřeny plastovými (bílými) krytkami
- barvy: kovové stupáky žebříku (žlutá + červená + zelená + modrá), dřevěné sedáky pískoviště (červená + modrá), plastový volant (červená), plastová madla - 2 páry (červená + modrá), plastové lezecí kameny - 10 ks (2x žlutá + 2x červená + 2x tmavě zelená + 2x modrá + 2x oranžová), molitanové kryty profilů (žlutá + červená + modrá)
skutečně kvalitní výrobek - vysoká profesionalita
- Relativně intuitivní, jednoduché skladaní, hezky barevný a velký
- Bohužel plast je opravdu tenký, takže se prohýbá, pokud se dítě jen vykloní z okna nebo dotkne plotu
- Po složení celého domku a nalepení nálepek jsme zjistili, ze zavírání dveří nefunguje
- Nálepky při lepení nejdou opravit, jak drží, ovšem do druhého dne se začnou loupat