Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště
- Svým provedením krásně zapadá do zahrady, vnouček je z nej nadšený.
- Ocenila bych předvrtané otvory ve všech montážních dílech. Velmi by to zjednodušilo i urychlilo montáž.
- velmi kvalitní
- dobrá výška
- popraskané dřevo s vybledlými pruhy po dřevě
Propojovací tunel by měl byt na suché zipy, aby byl tunel součásťí stanů.
- Dítě naprosto spokojené.
- základní houpačky součástí
- bity a vrták součástí balení
- ochranná impregnace je povrchová, nově předvrtané díry ukazují syrové dřevo
Celkově jsem spokojen, i když mám víc než 50kg, zkusmo jsem se zhoupl a drží.
Stavěl jsem oproti doporučení sám se štaflemi. Při montáži doporučuju dát si pozor na:
1) některé šrouby jsem bez většího úsilí přetáhl, předvrtané díry dodaným vrtákem 6 byly moc velké. Konkrétně u trámku spojující nohy do tvaru písmene A.
2) nejdelší šrouby spojující nohy a nosný trám mi projely nosným trámem skrz dolů, překážely pak při montáži kovového dílu Kristýnka. Doporučuju převrtat pod menším úhlem.
Hřiště přišlo rozložené na paletě, složili jsme ho během jednoho dne.
Vyhovuje dospělým i dětem.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Je to kvalitně spravované.
Pěkné zpracování a příprava k montáži.
Je super!
- Kvalitní lepené hranoly dostačující tloušťky
- Celkově docela kvalitní výrobek,až na malé výhrady
- špatně lícuje podlážka, mírné poškození hranolu při přepravě
S výrobkem jsem celkem spokojený. Škoda že cena šla teď znatelně nahoru, kupoval jsem ještě před týdnem za přijatelnější cenu.
Nie je to jednoduche postavit ale splnuje ocakavanie.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
Tým Marimex.cz
Přiměřená velikost houpacího hnízda- unese i víc dětí.
Ještě nemáme smontováno, ale po rozbaleni to vypadá moc pěkně. Tak doufám, že bude vše o.k.
- Velikost, prostornost ( uvnitř domku se postaví i člověk vysoký přes 2 m...), možnosti zábavy...
- Ne moc silný materiál...
- Někde je třeba posílit spoje
Hřiště je parádní, ale je třeba ho dobře ukotvit, někde asi zpevnit a hlavně hned natřít barvou, aby vydrželo...
Pěkné hřiště, dřevo opracované, ale bohužel nejsou předvrtné díry, takže dost náročné na sestavení pro laika
vzdušné
- Dva stany
- Potreba dist mista
- Tenke platno
- Tunel neni na pevno
- Vyska tunelu cca do 4-5 let
- Podlaha tenka sustak
Tunel by mohl byt vyssi . Sustakovina ze ktere jsou tyto vyrobky se rozjizdi po case ve švech. Montáž zvládne i 3 lete dite .
Predchozi stan vydrzel 3 roky
- chybí jen pompoms, ale příznivci, zjevení
Kvalitní bytelné hřiště. Naše děti si ho okamžitě zamilovaly. Bezkonkurenční poměr cena/kvalita. Samozřejmě ve prospěch kvality. Odstín impregnace mohl být tmavší, ale to je subjektivní. Děkujeme.
- Dobra cena
- Variabilita a skladnost
Nektere casti jsou z preklizky, coz casem jiste ovlivni stabilitu a nosnost, obavam se o bezpecnost ditete