Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště
- za málo peněz hodně radosti pro děti a bez dlouhého čekání.
- dřevo nevyschlé,
- kus dřeva odštípnutý
- nutno si ještě dokoupit zakotvení cca 1000kč
Dobře zpracované, složeno bylo hned, cena příznivá
- velmi kvalitní opracování
- kvalitní dřevo i plasty
- jednoduchá montáž (za 8 hodin smontoval syn sám jen s akušroubovákem, vrtačkou a golasadou)
- vše sedí perfektně, nechyběl ani šroubek, předvrtané díry přesně
- srozumitelný návod (jen některé značky na dílech smazané, ale nevadilo)
- vnuk je nadšený a my s ním :-)
- reklamace skluzavky poškozené při dopravě vyřešena za 1 pracovní den dodáním nové - super
- nenašla jsem žádnou
prostě super, nedokážu najít jiné hodnocení
Rychle sestaveno, cena odpovídá kvalitě.
- ještě žádný nemám
u tohoto výrobku bych především upozornil na tyto věci:
- vzhledem ke složitosti montáže a české legislativě bych určitě do balení dodal "ČESKÝ NÁVOD K MONTÁŽI" (k dispozici byly návody 2, a to ve francouzštině a angličtině, což jsme zvládli, ale ne každý tyto jazyky zná)
. Bylo špatně zabaleno zboží, protože skluzavka byla na dvou místech prasklá, což budeme muset reklamovat
- Upevnění stanu
Mochtoys Zahradní domeček se stolkem a židličkou
Anonym
Přidáno: 27. července 2018
(naposledy upraveno 27. července 2018)
- vzhled
- bytelný stoleček + židlička
- má otevírací dveře i okenice
- tenký plast
- dveře moc nedrží zavřené
- nálepky nekvalitně ořezané
Domeček jsme koupili především proto, že se nám vzhledově líbil a stoleček se židličkou nám k tomu přišly super. Domek moc bytelný není - když se o stěnu trochu opřete, vyboulí se. Stolek se židličkou ale bytelné jsou. Dveře nedrží zavřené, musí se se zavíráním točit, dokud se nějak nepovede je zavřít. Nálepky jsou sice moc hezké, ale špatně ořezané, takže papouškovi chybí kus nohy apod. Jsou tam vcelku zbytečné - hned druhý den se na sluníčku zkroutily a po pár deštích bude asi dílo dokonáno :-D Za cenu 2500 Kč OK, ale uvedená původní cena na Bambuli 4600 Kč je nesmysl, taková kvalita to není - podle mě by 2000 Kč odpovídalo. Každopádně prckovi se domek líbí a to je hlavní. Koupili bychom ho znovu, protože nejvíc se děti zabaví tím, že se plazí z okna po stolečku ven :-D Ještě doplním, že rozměry domku uvnitř jsou 110 x 100 cm a výška v nejvyšším bodě cca 114 cm. Ty všude uváděné rozměry jsou i s přesahem střechy a se stolkem; vnitřní rozměry, které člověka asi nejvíc zajímají, se nikde nedočtete.
- složitá montáž
- vysoká cena oproti kvalitě
- dřeva nejsou moc bytelná
- dřevo málo naimpregnováno a ochráněno
Cena je dost vysoká, tak jsem očekával vyšší kvalitu zboží. Montáž byla velmi složitá a trvala celé 2 dny. Dřevo je dost sukovité a už má praskliny. Před zimou to musím znovu "pořádně"naimpregnovat, . Když se houpou 2 děti (dohromady max. 50 kg) tak se to i po ukotvený (kotvy zabetonovány !) hýbe. Uvedená nosnost od výrobce je předimenzovaná a podle papírů v balíku se to jeví jako polský produkt. Dávám tomu životnost tak 5 let.
Pěkný a trvanlivy domek, mají přátele a viděli jsme ho i po letech používání
- kvalita
Vypadá moc hezky.Syn je malý,tak ho zatím moc neužije,ale snad něco vydrží.
- Hodně popraskané a oštipané kusy ,musim udělat nové
- Ještě že dělám v truhlárně ,jsme s mamkou sklamaní za ty penize
- Na obrázku silnější material
- Jde přenést
- v domečku by bylo dobré druhé zasouvací okénko
- Pěkná hračka,čas ukáže více ohledně stálosti barev a kvality spojů.
- Možná podlaha že není součástí.
Smoby set domeček Přátel a AquaPlay vodní dráha Mountain Lake 810200-24
Přidáno: 4. července 2018
(naposledy upraveno 4. července 2018)
Zakoupeno v Medvidkovehracky.cz
- Domek je prostorný
- vyšší cena
- kompletní dodávka, není třeba nic dokupovat, dřevo už je na sezónu natřeno
- bezpečností prvky
Hřiště se nám moc líbí, sestavené bylo během dne, děcka se na něm vyřádí. Houpací prkénka jsme vyměnili za klasickou sedačku. Hřiště drží i bez nutnosti kotvit do země. Nezabere moc místa, přitom je tam vše, co jsme chtěli. Jsme spokojení.
- bylo to rozebrané na šroubek sestavování trvalo 2 dny ve dvou lidech.
- Velikost domečku
- Zvednutý se skluzavkou, pro děti opravdu dobré.
- Kvalita zpracování ale k ceně se dalo očekávat
Když baráček přišel složený, myslel jsem že jsem koupil třísky do kamen. Vylezl z toho ale pěkný domeček. Děti ho užívají od první minuty a paráda. Doporučuji koupit patky na zatloukaní. Za 3 odpoledne byl domeček postaven.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »