Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště
Je super.
- Velikostně akorát pro dítě 3-7 let
- Vypadá moc hezky
- Krásně barevná
- nevím
rychlost dodání a ochota řidiče pomoci
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
Kvalita odpovídá ceně, nelze čekat za cca 5 tisíc nějaké velké zázraky. Montáž je celkem jednoduchá, návod přehledný, díly k sobě sedí a šrouby a vruty odpovídají.
Nad rámec dodávky jsem konstrukci ještě vyztužil nějakými příčkami navíc, na některých místech je potřeba obrousit z povrchu třísky a kvůli lepší životnosti natřít dřevo luxolem nebo nějakou barvou.
Celkově zboží splnilo má očekávání.
- Velmi kvalitni provedeni,zatim nesestaveno, velmi podrobny navod, peclive zabaleno.
Celá sestava je velmi kvalitně zpracovaná, návod přehledný, děti z ní mají obrovskou radost, což je hlavní.
- Jednoduché sestavení
- Nebyl přiložen klíč na spojovací materiál
Domeček je kvalitní, vyroben z houževnatého plastu, při sestavování vše perfektně pasuje, nic nechybělo, doporučuji, promyšlená konstrukce a super jsou i doplňky. Navíc je vyroben ve Francii a ne v Číně, což je na plastech vidět na první pohled. Vnučka byla nadšená.
- Krásný domeček, perfektní návod pro sestavení
- výška domečku
- pevnost
- žádná
- Kvalitní vzhled
- Všechny komponenty jsou součástí
- Impregnace
- Nepředvrtané otvory, takže trochu složitější montáž
- SUPER
V jednoduchosti je genialita.
- Kvalita
- Dřevěné
- Po ukotvení poměrně bytelné (3 děti naráz v akci)
- Možnost měnit houpačky
- Dřevo by mělo být lépe opracované
- Ne všechny díly přesně pasují
- Nepřesný návod
- Chybějící šrouby
Výsledek nakonec docela překvapil, i když lepší opracování a možná i ošetření dřevěných části se přímo nabízí. Pokud i montáž pojmete jako hru, patrně si ji užijete, v opačném případě je to spíš ku vzteku - díly nepasují přesně, na některých chybí otvory, chybí některé šrouby, návod vám příliš nepomůže. Ratolesti ale hřiště ve výsledku velmi ocenily, i když jsou v akci všechny tři, hřiště se jeví poměrně stabilně a bytelně (je třeba ukotvit).
- Hezké barevné provedení, navíc nápadité s kuchyňkou, plastový materiál vypadá, že snad něco vydrží
- Složitá montáž, z návodu nelze přesně vyčíst detaily, komponenty musíte nejdříve vystříhat a nejsou dost dobře označeny, pozor na dva typy šroubů, jsou tam tři pytlíky, přičemž ve dvou identický šroub a třetí je schovaný společně s nádobím apod. do kuchyňky
- K montáži je třeba min. dvě osoby, trpělivost a čas, dítě ať radši během montáže spí
- Cena je dost vysoká
- moc mokré
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Dřevo je skladováno na otevřeném prostranství, což právě umožňuje použitá impregnace. V případě vlhkosti dřeva jde o normální technologický postup, před sestavením produktu stačí dřevo očistit suchým hadrem a natřít lazurou nebo barvou na dřevo.
Tým Marimex.cz
Velmi bytelná a pěkně provedená houpačka. Montáž jednoduchá.
- Reklamováno na více vad
- Reklamace neuznána
Zde shrnu svůj čistě osobní názor na zakoupené dětské hřiště Marimex Play Basic 003 v hodnotě 16.000,-kč. Po obdržení zboží jsem začal rozbalovat paletu s jednotlivými komponenty k dětskému hřišti. 1) První co jsem viděl byli dřevěné desky zalité vodou (komplet "durch" dřevěné desky, které jsou na paletě zabaleny do folie, takže to jen tak nevyschne) - - k tomuto se vyjádřila firma Marimex následovně: Toto zboží je skladováno venku - nemá to vliv na kvalitu a bezpečnost výrobku - - Za mě OK, ale rozhodně to nevypadá dobře. 2) Další čeho jsem si všiml byli zelené fleky na každém dřevěném komponentu (někde méně, jinde obrovské nánosy zelených fleků + hrudky). Prvně jsem si myslel, že se jedná o plíseň (a vlastně to říkali všichni, kteří to viděli). Nakonec se ukázalo, že jde o zbytkovou penetraci. --- k tomuto se vyjádřila firma Marimex následovně: Jedná se o zbytkovou penetraci, která je dle našeho katalogu vedena jako přípustná vada, časem vlivem počasí se jednotlivé fleky sjednotí. Pomůže jemné přebroušení ( Já: to si to mám jako ještě brousit???? To je takové to zaplať 16.000 a dodělej si doma sám ) -- Za mě COŽE?, to mám jako XY měsíců všem vysvětlovat, že to není plíseň a že si tam děti klidně můžou hrát? Proč není katalog přípustných vad dřevěných dílů prezentován na stránkách Marimex? (někde na nějakém viditelném místě samozřejmě, nejlépe u kategorie dětských hřišť? Asi bych si nákup rozmyslel, kdybych ho viděl). 3) Poslední věc, která je naprosto nepřehlédnutelná je rozdílnost odstínů jednotlivých dřevěných komponentů - je to pěkné spektrum barev od úplně světlé přírodní barvy dřeva přes zelenou až po tmavě hnědo-černou. --- k tomuto se vyjádřila firma Marimex následovně: Jedná se o běžný jev dřeva, který je dle našeho katalogu veden jako přípustná vada, časem vlivem počasí se jednotlivé barvy sjednotí. --- Za mě COŽE?, a která ta barvička to bude, až se to sjednotí???
vnouček se hned "zabydlel", velikost akorát, design super, nepřeplácané, funkční.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovala. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »