Nejnovější recenze ze sekce Dětská hřiště
- chyběl jeden kryt matice
Hřiště se zdá být bytelné, ale to se pozná časem.
- lehce skladne/rozlozitelne
- kvalitni pruziny
- zatim zadne
Lehce rozkladatelne i slozitelne. Pekne barvy, vyuziti na ven i dovnitr. Lze vyuzit i samostatne.
- Velký
vypadá to dobře
bezvadná hračka na zahradu
- děti byly nadšené
super věc, která vnoučata na dlouho zabavila
- Skladnost
Uvítali bychom hladší povrchovou úpravu žebříku,jinak spokojenost.
![Mamido houpačka+skluzavka+basketbalový koš 3v1 dinosaurus ZOG.CHD-171](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/276/276206fa0dc996d51f8e14e852a43385--mmf100x100.jpg)
Mamido houpačka+skluzavka+basketbalový koš 3v1 dinosaurus ZOG.CHD-171
Registrovaný uživatel
Přidáno: 31. května 2020
- Výhodou je rychlá a snadná montáž
- Samolepky nedrží, za nás je houpačka strašně nízko a špatně se dítě do houpačky umisťuje a vytahuje ,to má teprve rok.
Za mě zklamání, škoda
Domeček se zdál být z měkkého plastu, po složení je ale pevný. Švagr dokonce posadil své dva kluky na střechu. Na složení stačil pouze křížový šroubovák a dcera :), která pomáhala odtrhávat plastové dílky od sebe. Návod přehledný, srozumitelný, neměla jsem se složením žádný problém. V domečku si celé odpoledne hezky pohrály 4 děti nebo 3 děti a jeden dospělý co si sedl nebo klekl. Vestavěná kuchyňka s náčiním je perfektní. Jsme moc spokojení a všichni nám domeček pochvalují.
Baví dcery 10m i 5 let.
Pěkná konstrukce. Vzhledem k tomu, že máme malou zahrádku, oceňuji, že není příliš velká, přesto stabilní se dvěma houpačkami.
hezké, milé, spokojenost, samovolné otevírání oken a dveří malé mínus
- Vysoká kvalita výrobku
- Krásný disgn
- Poměr cena /výkon
- Z kvalitního plastu, pevný
- Náročnější montáž
Domeček je super, kvalitní materiál, dobře se skládal a vše pasovalo.
- Nádherný, krásné propracovany
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »